Galerie de Gau

Terugblik expositie in Galerie de Gau

Expositie van Klaus Kaufmann in Galerie de Gau

Tot en met 14 april zijn de Objekte + Assemblagen van Klaus Kaufmann te zien in Galerie de Gau.
Klaus Kaufmann zelf over deze expositie: 'In dieser Ausstellung zeige ich Objekte und Assemblagen im Kleinformat. Wie in vielen meiner Arbeiten, so verwende ich auch hier rostige verbogene Nägel, aber auch Fundstücke oder Instrumententeile'.


 

Expositie Ineke Kamps

In deze expositie maakt Ineke ons deelgenoot aan een avontuur. We gaan met haar op stap en betreden verboden plekken. Plaatsen waar de tijd heeft stilgestaan. 
Verlaten huizen en de daarin nog aanwezige sporen van verdwenen bewoners legt zij voor ons vast met haar camera. 
Licht, intimiteit, vergankelijkheid en verstilling zijn een paar van de thema’s welke de basis vormen voor haar esthetische fotografieën. 
Het worden als ware portretten van een wereld die stil lijkt te staan. Een wereld welke zij wil vastleggen voor deze voor altijd verdwijnt.


Expositie in Galerie de Gau

On & Geert Meyer en Cornelia Hammans

Van 1 december 2017 t/m 9 januari 2018 waren de assemblages van On Meyer en schilderijen van haar overleden man Geert, als ook brons sculpturen door Cornelia Hammans in Galerie de Gau te zien. Alles wat On Meyer in handen neemt weet zij te veranderen in een nieuwe werkelijkheid. Haar enorme speelse creativiteit en gedachtewereld is verbazingwekkend. Elke assemblage is vol humor. Af en toe morbide maar altijd verfijnd.

Het werk van haar man Geert is van een heel andere orde. 
Magische rituele verbeeldingen van vormen en kleuren, vaak sacraal aandoend. 

De derde exposant is Cornelia Hammans met bronzen verbeeldingen van lichamen en composities die teruggebracht zijn tot hun essentie. Het begin.

Galerie de Gau, Von Clermontplein 32, Vaals

Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan